Ny søgning

Målrettet og effektiv jobannoncering
Lederforeningen tilbyder i samarbejde med Media-Partners målrettet og effektiv jobannoncering overfor ledende sygeplejersker, sygeplejersker og andre inden for sundhedsområdet.

Din annonce præsenteres i en kontekst med Lederforeningens og Dansk Sygeplejeråds seriøsitet, vejledning og fokus på karriere og arbejdsliv.

Optagelse af ny jobannonce
Du har mulighed for at kontakte vores annoncebureau, Media-Partners, hvis du vil have din jobannonce optaget i databasen, eller du har mulighed for indtaste den selv ved brug af linket nedenfor.

De aktuelle priser fremgår af oversigten her

Selvbetjening – indtast selv jobannoncen
Annoncører har mulighed for at selv at indrykke en jobannonce på LF Lederjob portalen. Indtastningen foretages via Selvbetjenings knap nedenfor.

  • Der er ingen begrænsning på tekstmængde
  • Annoncen er aktiv frem til ansøgningsfristens udløb
  • Annoncen må henvise til jeres egen hjemmeside
  • Prisen for jobannonce på LF Lederjob er kr. 3.200 ekskl. moms
  • Ønsker du et særligt abonnement, så du kan opslå jobannoncer løbende til ekstra attraktiv pris? Kontakt Media-Partners og få årsabonnement til jobannoncer på LF Lederjob.

Konkurrencedygtig pris
Til en konkurrencedygtig kontaktpris leverer Lederforeningen adgang til de kommunikationskanaler, du skal bruge i rekrutteringen af de bedste ledende medarbejdere.

Jobportal og mail-ledermagasin: Få kontakt til alle relevante kandidater!
Når du opretter en jobannonce på LF Lederjob rammer du målrettet aktive jobsøgere indenfor sundhedsområdet. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?

Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via jobtjenestens søgefunktioner, nås den bedst gennem en kombination med vore andre medier.

Kombiner derfor din jobannonce på jobportalen med en annonce i Lederforeningens digitale ledelsesmagasin Forkant, der udgives som et mailmagasin.
Mailmagasinet udgives hver måned – i alt ti gange årligt.

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt Media-Partners. Du kan også blot sende din annonce direkte til stillinger@media-partners.dk

Media-Partners vil herefter sørge for, at din jobannonce bliver oprettet på LF Lederjob.