Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Spørgsmål til LF Lederjob jobagent

Hvordan opretter jeg en jobagent på LF Lederjob?

Der er to måder at oprette en jobagent på: Du kan enten klikke på menupunktet “Jobagent” ovenfor, eller du kan udføre en jobsøgning og gemme den som en jobagent ved at klikke på “Opret jobagent”.


Kan jeg oprette en jobagent uden at være logget på?

Du behøver ikke at være logget på for at oprette en jobagent. Det eneste, du skal skrive, når du opretter en jobagent, er din e-mailadresse.


Hvordan logger jeg på min jobagent?

Adgang til jobagent sker via de fremsendte emails. I bunden af hver enkelt, fremsendt mail finder du link til din jobagent. Klik på linket og få adgang til at rette præferencer eller at slette jobagenten.


Hvordan redigerer jeg min jobagent?

Adgang til jobagent sker via de fremsendte emails. I bunden af mail finder du link til din jobagent. Klik på linket og få adgang til at rette præferencer eller at slette jobagenten..

Hvordan sletter/afmelder jeg en jobagent?

Adgang til jobagent sker via de fremsendte emails. I bunden af mail finder du link til din jobagent. Klik på linket og få adgang til at rette præferencer eller at slette jobagenten.

Spørgsmål om filtre i søgninger

Hvordan gør jeg min søgning på LF Lederjob mere målrettet?

Har du lavet en fritekstsøgning på eksempelvis ”oversygeplejerske”, vil du få vist mange specifikke jobannoncer og relaterede annoncer fra hele landet. Du kan så med fordel bruge geografi filtrene til venstre til at målrette din søgning, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn, der vises.

Hvordan fungerer søgemaskinen?

Jobtjenesten bruges en søgeteknologi, der er baseret på relevans. Det betyder, at LF Lederjob indekserer alle jobannoncer efter bl.a. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder bl.a. jobbeskrivelsen).

Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter ”oversygeplejerske”, så vises først alle denne type stillinger og dernæst stillinger, der relaterer sig dertil – eksempelvis indenfor afdelingsledelse.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kontakt os enten på telefon 2967 1436 eller via e-mail: stillinger@media-partners.dk

Med venlig hilsen
Media-Partners / Lederforeningen – 4000 ledende sygeplejersker i alle dele af sundhedsområdet.