Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Oversygeplejerske til attraktiv lederstilling i Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj

Brænder du for ledelse? Og kan du sætte fokus på kvalitet, faglig udvikling og medarbejdertrivsel? Så se her.


Velkommen indenfor hos Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj

Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj består af 2 F-ACT-teams og et Bosteds-team. Vi har byens bedste udsigt, fri parkering, høj socialkapital og et arbejdsmiljø, som vi er stolte af.

I ambulatoriet vil du opleve den særlige ”Ishøj-ånd”. Vi arbejder sammen som et hold og strækker os langt for hinanden. Vores holdånd medfører, at vi har et arbejdsmiljø, der er præget af gensidig respekt, gode faglige diskussioner, samarbejde og en humoristisk omgangstone.


Dine ansvarsområder og udviklingsopgaver

Du skal i tæt samarbejde med den afsnitsledende overlæge sikre gode patientforløb og overgange, videre implementering af F-ACT-modellen og understøtte konsolideringen af vores bosteds-team, der står overfor at udvide sin opgave, hvilket der er givet ressourcer til.

Region Hovedstadens Psykiatri begynder at overtage den integrerede behandling af patienter med psykisk lidelse og rusmiddelforbrug fra 1. september og vi påbegynder også en mere manualiseret behandling af patienter med ikke-psykotisk lidelse, så de får en styrket behandling. Her får du en vigtig implementeringsopgave.

Du bliver leder for både erfarne og nyere medarbejdere, som alle bidrager med en høj faglighed og forskellige behandlingstilgange til den enkelte patient. Vi lægger stor vægt på den enkeltes medansvar og medindflydelse for patientforløbene, og vi er gode til at supplere og hjælpe hinanden, så opgaverne bliver løst effektivt.

Når der en sjælden gang er behov for det, skal du indgå i driften, oftest som 2. person, ved svære samtaler. Det kan også være, at du prioriterer at være en del af behandlingen af en mindre del af patientgruppen, så er der også rum for det.


Dig som leder

Du har en anerkendende og lyttende ledelsesstil, og du vil aktivt medvirke til at fastholde ambulatoriet som en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og godt arbejdsmiljø. Derfor er det essentielt, at du har gode samarbejdsevner, og kan vedligeholde og danne netværk internt i organisationen og eksternt med henblik på de bedst mulige forudsætninger for opgaveløsningen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har psykiatrisk erfaring

  • har ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse på diplom- eller masterniveau

  • er handlekraftig, problemløsende og struktureret

  • er nærværende i hverdagen, og har en åben dør med let adgang for alle medarbejdere


Vi tilbyder

  • Ledelsesudvikling til dig. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage ledelsesopgaven. Som nyansat leder i Region Hovedstadens Psykiatri bliver du tilmeldt introduktion til ledelsesopgaven, hvor du får et forløb tilpasset dig, dine kompetencer og erfaring.

  • Gode muligheder for faglig sparring. Du vil dagligt kunne sparre med din medleder, den afsnitsledende overlæge, og du vil blive en del af en erfaren ledergruppe, der sparrer på tværs. PC Glostrups psykiatriske ambulatorier har et tæt samarbejde i vores faglige fællesskab, hvor afsnitsledelserne mødes om sparring og udvikling hver måned, hvor vi samarbejder og sparrer om udviklingstiltag. Hertil har du en afdelingsledelse, som understøtter dig efter behov, det afklarer vi sammen.

  • Vi sørger for, at du kommer godt og trygt fra start. I den første tid af ansættelsen vil du få tilknyttet en mentor. I hverdagen får du ligeledes mulighed for at sparre med de erfarne, engagerede og fagligt meget kompetente medarbejdere.

  • Et spændende speciale. Her er der mulighed for faglig fordybelse og udvikling. Og du vil få mulighed for at deltage i udviklingen og udformningen af den ambulante psykiatri i Region Hovedstadens Psykiatri.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og ønskes besat pr. 1. oktober 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning senest den 11. august 2024. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 14. august 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Kirsten Tofterup på 30 58 77 97 og oversygeplejerske Mai Hansen, Gl.K. telefon 29 70 62 91 for at høre nærmere om stillingen. Fra uge 30 kan du også kontakte afsnitsledende og ledende overlæge Mette Buus Jørgensen på 38644500.


Om Psykiatrisk Center Glostrup

På Psykiatrisk Center Glostrup diagnosticerer og behandler vi patienter med alle typer af psykiske lidelser. Vi har 14 døgnafsnit med i alt 190 senge, 13 ambulatorier og en stor forskningsenhed. Centeret har en række specialiserede døgnafsnit og er en del af Københavns Universitets universitetshospitaler.

Vi arbejder målrettet med recovery, forebyggelse af tvang, øget bruger- og pårørendeinvolvering og med at skabe gode sektorovergage for vores patienter.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Glostrup på vores hjemmeside og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.Fuldtid

Ansøg her

Retur til søgning