Ny søgning

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

Vil du være med til at tegne fremtiden for Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk afdeling T?

Ambitiøs og visionær chefsygeplejerske til Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling T på OUH

Er du en tydelig og ambitiøs sygeplejefaglig leder, der kan skabe resultater i samarbejde med cheflæge, medarbejdere, interne og eksterne kolleger samt direktion? Og vil du være med til at udvikle Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk Afdeling T frem mod det nye OUH? Så er du den person, vi søger.

Hvad får du i stillingen?
I Hjerte-, Lunge- og Karkirurgisk afdeling vil du møde et meget engageret personale, der har fokus på at udvikle patientforløbene, højne patientsikkerheden og inddrage patienter og pårørende.

Afdelingen hylder en åben og lyttende lederstil – både i forhold til patienter, pårørende og medarbejdere. Vi opmuntrer alle medarbejdere til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Vi vægter, at samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed, tryghed og en god omgangstone.

Vi sætter en ære i at favne både komplekse, varierende og fagligt udfordrende sygeplejeopgaver, og dagligt sættes alle facetter af sygeplejefaget i spil. Der arbejdes hele tiden på at udvikle sygeplejen. Du vil også blive leder for andre faggrupper herunder perfusionister, terapeuter og sekretærer og for udviklingen af deres faglighed.

Opgaverne

Du får sammen med cheflægen det overordnede ansvar for afdelingen. Med til det hører blandt andet, at du:

 • Frem mod det nye OUH udvikler og tilpasser afdelingens funktioner i samspil med relevante samarbejdspartnere og interessenter
 • Sikrer, at afdelingen fortsat kan rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere inden for alle fagområder
 • Sikrer høj faglighed i patientforløb og høj kvalitet i rehabiliterende indsatser
 • Har øje for værdien af omsorgsfuld sygepleje til patienterne
 • Sikrer fokus på udvikling, uddannelse og videndeling på alle niveauer
 • I samarbejde med forskningsleder og cheflæge sikrer videreudvikling af afdelingens samlede forskningsindsats
 • Indgår i et tæt samarbejde med afdelingens ledergruppe og i øvrigt får ledelsesmæssig reference direkte til direktionen og bliver en del af OUH’s øverste ledelseskreds
 • Sikrer en velfunderet styring af ressourcer og kvalitet
 • Tager medansvar for at sætte rammen for afdelingens kultur og arbejdsmiljø og en god kommunikation mellem alle medarbejdere
Læs mere om stillingen i den uddybende stillingsbeskrivelse.

Din baggrund
Vi søger en chefsygeplejerske med solid erfaring som leder. Du har relevant videreuddannelse på master- eller kandidatniveau eller ønske om at erhverve det. Du er bevidst om betydningen af, at patienterne møder en høj faglighed og omsorgsfuld sygepleje, og du evner at skabe relationer, samarbejder og kommunikerer åbent og anerkendende med personale, patienter og samarbejdspartnere. Du arbejder desuden aktivt for at fastholde et sundt og motiverende arbejdsmiljø. Som ny chefsygeplejerske hos os er det væsentligt, at du arbejder målrettet med inddragelse af patienter og pårørende og har høje ambitioner på patienternes og organisationens vegne.

Du er dynamisk og inspirerende med en delegerende og inddragende lederstil. Sammen med cheflægen vil du som chefsygeplejerske blive del af et retningsgivende og motiverende lederteam, der aktivt bidrager til afdelingens udvikling og faglige profil og sikrer højeste kvalitet i patientbehandling og pleje.

Du har også økonomiforståelse og kan forvalte både personalemæssige og økonomiske ressourcer.

Velkommen til
Som ny chefsygeplejerske på OUH bliver du taget godt imod gennem vores onboarding-program for afdelingsledere ’Ventet og Velkommen’. Du får en veltilrettelagt første tid i jobbet, hvor der er taget hånd om praktiske forhold og fx muligheder for ledelsesmæssig sparring – kort sagt din samlede faglige, sociale og kulturelle integration i organisationen OUH.

Søg stillingen
Ansøgningsfrist er den 13. august 2024, og vi forventer at afholde samtaler den 12. september og eventuel anden samtalerunde den 19. september. Du skal som ansøger være forberedt på at besvare en case og på evt. at gennemføre en personlighedstest. Vi indhenter referencer efter aftale.

Ansøgningen skal indeholde beskrivelse af visioner og mål for ledelsesarbejdet og afdelingens fremtid i den første 3-års funktionsperiode.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem lederforeningen i DSR og Danske Regioner. Tiltrædelse 1. november 2024 eller efter aftale.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte:

 • Lægelig direktør Bjarne Dahler-Eriksen på mobil 2328 4068 eller mail bde@rsyd.dk
 • Cheflæge Erik Jakobsen på mobil 2149 1139 eller mail erik.jakobsen@rsyd.dk


Fuldtid

Ansøg her

Retur til søgning