Kategorier
Forside Ledelse og karriere

Ledelse har altid været Evas plan

”Allerede inden jeg begyndte at læse til sygeplejerske, vidste jeg, at jeg ville arbejde med ledelse. Ledelse er mit fag,” siger Eva Hansen Lüders, der er chefsygeplejerske på Danmarks største hjerteafdeling på Aarhus Universitetshospital (AUH).

Som 48-årig har hun allerede haft en lang ledelseskarriere både i sundhedsvæsenet og det kommunale system. Hun er opdraget til at tage ansvar og vokset op med ledere og selvstændige i familien. På den måde er det en livsstil og en måde at være i verden på. Ledelse kan nemlig det, hun brænder allermest for:

”Det har altid drevet mig at være med til at skabe forandringer og resultater sammen med andre, gøre tingene bedre og at få andre til at lykkes. Det handler om at være med til at få indflydelse på og katalysator for, at noget kan ske. Hvordan man kan få et team til at fungere og få dem til at komme i mål med noget. For det er jo i høj grad der, vi lykkes – når vi flytter noget i fællesskab. Ét menneske kan jo ikke flytte ret meget,” forklarer chefsygeplejersken, der ser ledelse som et speciale på lige fod med andre faglige områder i sundhedsvæsenet.

Læs hele interviewet om Evas karriereplan her!