Kategorier
Forside

Interview: Efter fyringen!

Efter en lang årrække på direktionsniveau slog en uventet fyring bremserne i Susanne Poulsens tempofyldte karriere. Åbenhed, netværk og et systematisk outplacement-forløb hjalp hende til at stille skarpt på, hvad der skulle fylde i arbejdslivet, der i dag handler om det, der hele tiden har drevet værket: Udvikling!

Tryksværten var dårligt tør, efter at ledelsesmagasinet Forkant havde interviewet vicedirektør Susanne Poulsen og i december 2022 bragt et portræt af hendes karriere som leder, før der blev sat en brat stopper for den.

Efter otte år som vicedirektør på Rigshospitalet blev hun på den første arbejdsdag i 2023 afskediget af den netop tiltrådte nye direktør. Begrundelsen lød, at der var ”brug for en anden profil”, og en time senere var også Rigshospitalets anden vicedirektør afskediget.

Men hvordan genrejser man sin karriere efter 15 år på direktionsniveau efter en fyring – og sig selv? Står alle muligheder åbne, eller forholder det sig nærmere omvendt?

Hvad vil man egentlig, når man allerede til fulde har bevist sin værd som leder og aldersmæssigt nærmer sig arbejdslivets afslutning? Og hvordan når man overhovedet til en afklaring, også med alle de følelser en fyring afføder?

Ledelsesmagasinet FORKANT fortæller historien om en fyring og tiden efter…

Susanne Poulsen, der i dag er programleder for strategiimplementeringen på Holbæk Sygehus – og tydeligvis meget glad for sin nye rolle – fortæller her i seks episoder, hvordan hun, fagligt og personligt, fik retning på tiden, sig selv og sin karriere efter fyringen.

Læs historien her!